A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Alicia Silverstone tévésorozata

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az amerikai sztárvilág hierarchiájában csak egy-két televíziós sztárnak sikerül elérnie a filmsztárokat megillető ismertséget és népszerűséget. Calista Flockhartnak, az Ally McBeal című sorozat címszereplőjének például sikerült, és sikerült a Jóbarátok, s Vészhelyzet és Sex and the City főszereplőinek is.

Ha azonban egy filmsztár vállal el televíziós szerepet - az nem számít épp előrelépésnek a karrierjében. A televíziós csatornának ugyanakkor természetesen nagy reklám. Most Alicia Siverston került ebbe a helyzetbe, miután az utóbbi két évben nem kapott felkérést hollywoodi szuperprodukcióba, csak kis költségvetésű filmekbe.

A 90-es évek végén - amikor Silverstone az egyik legnépszerűbb fiatal tehetség volt Amerikában - még 10 millió dollárt ért a Batman és Robin producereinek. Egy 21 éves színésznő pályafutásán ez példátlanul magas gázsinak számított. Ma már a felét sem keresi a filmjeivel.

Alicia Silverstone rajongói oldalahttp://www.geocities.com/SiliconValley/Sector/9628/A Sex and the City honlapjahttp://www.hbo.com/city/

A televíziós sorozat azonban - melyre nemrég szerződött le - talán újra népszerűvé teheti. Ráadásul övé az abszolút főszerep: egy fiatal ügyvédnőé, aki passzióból kerítőként tevékenykedik. Míg másoknak sikeresen talál partnert, a saját magánélete romokban hever. A sorozat magas színvonalára garancia, hogy a Sex and the City alkotói készítik, akik már számtalan Emmy-díjat besöpörtek. (A Szex és a város decembertől Magyarországon is látható az HBO-n.)

Az új sorozatnak egyelőre csak a próbaadása készült el, de a hírek szerint kitűnő eredménnyel. "Csodálatos karakter a sorozat főszereplője, de természetesen éppen annyira, amennyire az őt alakító színésznő. Alicia életet lehelt a főhős figurájába. Hitelesen alakítja, hogy ő még hisz mások boldogságában. Különleges empátiával rendelkezik, és elbűvölően kedves személyiséggel" - nyilatkozta róla egyik kollégája.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!