A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mr. és Mrs. Douglas Bermudára költözik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumBár Cathernie Zeta-Jones és Michael Douglas kisfia, Dylan még csak két éves, kistestvére pedig csak jövő márciusban jön a világra, a szülők már azon gondolkoznak, hogy hova járassák majd őket iskolába. A világhírű pár szeretné megóvni utódait a sztár-élettel járó kellemetlenségektől, és természetesen a lehető legjobb nevelését biztosítanák nekik.

Hosszas mérlegelés után végül úgy döntöttek, hogy Bermuda a legalkalmasabb hely a családi fészek számára. A Douglas-família évszázadok óta kötődik a szigethez, és régóta birtokol ott házat. Michael Douglas most mégis vett egy újat, méghozzá egy 3 millió dollár értékű luxusvillát a tengerparton. A színész házaspár döntése mindkettőjük családját sokkolta, akik szerették volna a közelben - tehát akár Nagy-Britanniában, akár Hollywoodban - tudni szeretteiket.

Catherine Zeta-Jonesnak azonban nyomós érvei voltak: egyrészt jót tesz neki a trópusi klíma, másrészt nyugodt életet élhet a távoli szigeten. "Erős kötődést érzek Bermudához, mert intim hangulata van. Itt elmehetek orvoshoz annélkül, hogy fotósok vadásznának rám, és mindenki azt lesné, hogy épp mi van rajtam" - nyilatkozta a sztár. Tény, hogy Angliában és Kaliforniában erről még csak nem is álmodhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!