A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nicole Kidman szorongós típus

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

Nicole Kidman, a népszerű hollywoodi színésznő szinte minden egyes hozzá érkező szerepajánlat alkalmával megpróbálja meggyőzni az adott film rendezőjét arról, hogy jobban tenné, ha valaki mást kérne fel a szerepre - olyat, aki hitelesebben tudja alakítani a figurát.

"Nagyon különös dolog ez. Amikor egy új karakter megformálásába fogok, úgy érzem, nem vagyok rá képes. Ilyenkor készítek egy listát azokról a színésznőkről, akik véleményem szerint jobban el tudnák játszani a szerepet, aztán az általam összeállított névsort megmutatom a rendezőnek" - nyilatkozta a Radio Times egyik számában.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlNicole Kidman honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Academy/1549/Ki a legszebbb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880

Kidman azt is elmondta, hogy édesanyja már többször is azt tanácsolta neki: hagyjon fel a színészettel. "Az édesanyám szerint ezen a pályán nem előnyös, ha valaki olyan érzékeny mint én. Azt szeretné, ha író lennék, mert az jobban illik az alkatomhoz - amolyan magányos műfaj. Én is egyetértek vele. Néhány évvel ezelőtt még képes lettem volna egyik napról a másikra hátat fordítani a pályának. Most már nem tudnám csak úgy otthagyni az egészet. Úgy érzem, hogy jelen pillanatban ez az egyetlen módja annak, hogy kifejezzem az érzéseimet" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!