Egy nyúl lehet Travolta egyetlen barátja

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A Metro-Goldwyn-Mayers a Dimensions Filmszel közösen forgatná újra az 1950-ben készült Harvey című film modern változatát.

A történet alapjául Mary Chase Pulitzer-díjas színdarabja szolgál, amely a kissé iszákos Elwood P. Dowdról és Harveyról, a habókos férfi barátjáról szól. Veta Louise, Elwood testvére azonban nem nézi jó szemmel kettejük barátságát, még a hatalmas fehér nyuszi, Harvey létezését is képtelen elfogadni, hát még állandó jelenlétét - ő és Elwood ugyanis mindenhol kettesben jelennek meg. Veta úgy dönt, véget vet a komédiának, és pszichiáterhez küldi testvérét, aki azonban maga is hinni kezd a nagy fehér nyúl létezésében. Testvére végül kénytelen belátni: tévedett, amikor meg akarta változtatni Elwoodot, és lassan megszokja Harvey társaságát.

John Travoltát kérték fel a főszereplő, Elwood P. Dowd megformálására, akit az első, több mint ötven éve készült filmváltozatban James Stewart alakított - a Harvey-ban nyújtott játékáért 1951-ben Oscar-díjra jelölték, Josephine Hull (Veta Louise) pedig elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot.

John Travolta honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Picture/2773/Ki a legszexibb férfi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30669

Az új verzió forgatókönyvét Craig Mazin írta, a rendező személye egyelőre még nem tisztázott, de a két stúdió képviselői már ezt megelőzően is megkezdték a tárgyalásokat John Travolta ügynökségével.

Travolta a John McTiernan által rendezett filmdrámában, a Basic-ben látható legközelebb, ahol Samuel L. Jackson lesz a partnere. A két színész korábban a Ponyvaregény című filmben szerepelt együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről