A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már letölthető a végleges Mátrix - Újratöltve trailere

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: Warner BrosMár letölthető és online is megtekinthető a Mátrix - Újratöltve premier előtti utolsó, mozikban is vetített bemutatója. A két percnél alig hosszabb trailerbe elképesztő mennyiségű akciót és eseményt zsúfoltak bele a készítők, harc- és üldözési jeleneteket, szerelmes dialógot, még a féltett Zion városáról is láthatunk egy-két képet.

Amint azt a trailer és az előzetes nyilatkozatok is sejtetik, a történet pontosan ezen város körül bonyolódik majd, Neóra vár majd a feladat, hogy az emberi ellenállás központját megmentse a betörni készülő gépektől.

Keanu Reeves, Laurence Fishburne és Carrie-Anne Moss természetesen a folytatásban is feltűnnek a vásznon, de a neves sztárlista újabb szereplőkkel is gazdagodott: például Will Smith feleségével, Jada Pinkett Smithszel is. A folytatásban természetesen rengeteg harcjelenet lesz látható, amelyek komoly felkészülést igényeltek a színészek részéről.

A Mátrix-trilógia hivatalos honlapja a trailerekkelhttp://whatisthematrix.warnerbros.com/Mátrix-katalógushttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/vizualis_muveszetek/filmmuveszet/filmek/kulfoldi_filmek/Matrix/Quicktime a megtekintéshez az [origo] Szoftverbázisából/szoftverbazis/multimedia/egyeb/quicktimeinstaller602.htmlA letölthető, 100 MB-os változathttp://www.khabal.com/downloads/index.php?action=file&id=471

A Mátrix - Újratöltve című második epizód egyik ilyen jelenetében Neo és Smith küzdenek egymással - pontosabban Neo a megsokszorozódott Smith hasonmásaival. A Neót alakító Keanu Reeves szerint a történet nagyjából az első epizód által kijelölt csapásvonalon halad tovább azzal a különbséggel, hogy a szerelmi szál meghatározóbb szerepet kap a cselekményben

A Mátrix - Újratöltve című epizódot - a sorozat többi darabjához hasonlóan - a Wachowski testvérpár, azaz Larry és Andy írta és rendezte, terveik szerint a trilógia befejező része, a Mátrix - Forradalmak idén novemberben kerül bemutatásra. A első Mátrix-film annak idején négy Oscar-díjat nyert, és 460 millió dolláros bevételt produkált.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!