Frodó szerint háborús film lesz az új Gyűrűk ura

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
(c) 2002. Warner Bros., (c) 2002. New Line Productions
Samu és Frodó

A JRR Tolkien világhírű könyve alapján forgatott film egyik sztárja, Elijah Wood elmondta, hogy a várhatóan decemberben mozikba kerülő új Gyűrűk ura-rész főszereplői, Gandalf, Zsákos Frodó és Aragorn további kalandjait látványos harci jelenetek közé illesztették. A Zsákos Frodót alakító Wood a film rendezőjét, Peter Jacksont idézte, aki kollégáinak azt mondta, az új epizód a mozitörténelem eddigi legnagyobb háborús filmje lesz.

"Azt hiszem ez dicsekvés, mégis közel áll a valósághoz" - mondta Frodó megszemélyesítője. Elijah Wood színésztársa, a Trufa nevű hobbitot alakító Dominic Monaghan pedig arra figyelmeztette a rajongókat, hogy zsebkendőkkel felszerelkezve menjenek a mozikba, mert a The Return Of The King című új rész igazán szomorú lesz - írta az Ananova.

A Gyűrűk Ura - linkgyűjteményhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/vizualis_muveszetek/filmmuveszet/filmek/kulfoldi_filmek/A_Gyuruk_Ura

"A történet arról szól, milyen áldozatokat követel a barátoktól Középfölde megvédése. Kiderül, hogy az egymással szövetkező társak tettei milyen következményekkel járnak rájuk nézve" - nyilatkozta Dominic Monaghan.

A Gyűrűk ura-sorozat első két darabja rendkívül sikeres volt a mozikban; a Gyűrű szövetsége és A két torony című epizódok anyagi és szakmai elismerést hoztak a készítőknek, akiket több Oscar-díjjal, köztük a legjobb képi-, és a legjobb hanghatásért járó aranyszobrokkal jutalmaztak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről