A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Britney játszhat a NASCAR-ról készülő moziban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: MTIEgyelőre nincs címe annak a mozinak, amelyet az Egyesült Államok népszerű autóverseny-sorozatáról a NASCAR-ról forgatnak majd, de az már biztosnak látszik, hogy Britney Spears alakíthatja a film egyik főszerepét. A tervek szerint a pophercegnő az egyik csapattulajdonos lányának szerepében bizonyíthat. A mozi történetéről még csak annyi szivárgott ki, hogy a Britney által játszott karakter apja visszacsábít a versenyzésbe egy már visszavonult tehetséges versenyzőt, aki ismét a bajnoki címért száll versenybe.

A csapatfőnök lányának szerepe Britney második komoly filmes munkája lenne a Britney Spears - Az álmok útján című mozi után. A felnőtté válás kérdését feldolgozó road movie-t az énekesnő saját produkciós cége, a Britney Spears Productions készítette.

A film elkészítésben maga a NASCAR (a versenysorozat az USA második legnézettebb televíziós sport programja 75 milliós rajongótáborral) is részt vesz. A szövetség illetékesei választották ki Britneyt a filmhez (aki apjával együtt nagy rajongója a versenysorozatnak), mert egy olyan lányt (a NASCAR versenyek elsősorban az USA déli államaiban népszerűek) képzeltek el a szerepre, aki megtestesíti a déli lányok mentalitását - írja a Yahoo! internetes újság.

Korábban:
Állatkínzással vádolják Britneyt
Justin kibeszéli Britneyt
Milliók álma, Britney újra egyedül

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival !

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!