A nyár slágerfilmjeinek előzetesei

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Nevem Sam (Mozipremier: június 20.)

New Line CinemaFilmelőzetes

A filmet különösen Sean Penn Oscar-jelölt alakítása teszi feledhetetlenné, a gyermeke felügyeleti jogáért küzdő fogyatékos férfi szerepében. Penn a hiteles szerepformálás kedvéért rendszeresen látogatta a Los Angeles-i szellemi fogyatékosok központját, ahol azt próbálta megérteni, milyen mindennapi kihívásokkal kell megküzdeniük azoknak az embereknek, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint a film főhőse, Sam . A moziban feltűnik Sam lelkiismeretes ügyvédnőjének szerepében Michelle Pfeiffer is, aki életében először játszott együtt a mostanában egyre inkább rendezői karrierjére koncentráló Pennel.

Tiszta ügy (Mozipremier: június 20.)

20th Century Fox Filmelőzetes

A bírósági drámák Hollywood kedvenc filmtémái közé tartoznak. A sztori még jobb, ha az események a hadsereg berkeiben zajlanak. A történethez elengedhetetlen egy az igazáért küzdő törékeny hölgy (ezúttal Ashley Judd), egy lecsúszott, alkoholproblémákkal küzdő, de azért zseniális ügyvéd (Morgan Freeman zseniális, mint mindig), illetve a vádlott (James Caviezel), akiről egészen a végkifejletig nem derül ki, hogy valóban bűnös, vagy csak az igazságszolgáltatás áldozata.

Penge 2. (Mozipremier: június 27.)

New Line Cinema

Filmelőzetes

A vámpírok visszatérnek. Wesley Snipes akcióhorrorjának első része annak idején meglepően magas bevételeket produkált világszerte, így természetesen nem kerülhette el a folytatást. Az amerikai kritikusok szerint a második epizód még látványosabbra és izgalmasabbra sikerült, mint az előző, így az akciórajongók biztosan nem csalódnak majd a filmben. A mozi érdekessége, hogy a főgonosz szerepét az egykori Bros együttes dobosa, Luke Goss alakítja.

Men In Black - Sötét zsaruk 2. (Mozipremier: július 18.)

Sony Pictures Filmelőzetes

A folytatásban a gonosz földönkívüli szerepében a Twin Peaksből és az Édes hármasból ismert Lara Flynn Boyle ijesztgeti a nézőket. A Serleena névre hallgató nőszemély túszul ejt néhány ügynököt a MIB zsaruk titkos támaszpontján, és ezzel végveszélybe sodorja a Földet. A veszély elhárítását .J-re (Will Smith) bízzák, aki segítségül hívja visszavonult társát, K. nyomozót (Tommy Lee Jones). K.-t az új feladat váratlanul éri (semmire sem emlékszik ügynöki múltjából), hiszen kilépése óta postai alkalmazottként dolgozik, és élete csak felesége s annak csodálatos sütikölteményei körül forog.

Ajánlat:
Letöltés gyorsabban - Axelero ADSL


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről