Vágólapra másolva!
Ha szeretnéd tudni, milyen Keira Knightleyval tölteni a földi élet utolsó napjait, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Míg a világvége el nem választ című film premer előtti vetítésére az [origo] filmklubba.
Vágólapra másolva!

A Míg a világvége el nem választ című romantikus vígjátékot elsősorban nem az életszerűsége miatt fogjuk szeretni: a tudósok bejelentik, hogy három hét múlva itt a világvége, mert a Földbe becsapódik egy aszteroida, és nincs mit tenni. Ezután a film azt meséli el, hogy két ember hogyan tölti a hátralevő időt. Steve Carell egy Dodge nevű férfit játszik, akinek a felesége a közelgő világvégéről értesülve lelép, Keira Knightley pedig Dodge szomszédja, Penny. A két magányos ember szövetkezik: elhatározzák, hogy a katasztrófa előtt együtt megkeresik Dodge első szerelmét és Penny családját.

Forrás: outnow

A film Lorene Scafaria első rendezése, aki a Dalok ismerkedéshez című romantikus tinifilm forgatókönyvét írta. Scafaria elmondta, hogy a film sztorijának az alapötlete még a 90-es évek végén született meg benne, amikor a mozik televoltak katasztrófafilmekkel, de őt nem az érdekelte, hogy az akcióhősök hogyan mentik meg a Földet, hanem, hogy az emberek egyenként hogyan reagálnának egy ilyen helyzetre, és ebből kiindulva kezdett el írni.

* * *

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Keira Knightleyt legközelebb az Anna Karenina címszereplőjeként láthatjuk.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt július 24-én kedden 19 órára a Cinema City Allee 3-as termébe.

Abay-Nemes Zsuzsi, Ádám Kiss, Aranyosi Péter, Árki Gábor, Bagdi Ágnes, Bajtek Rózsa, Bálint Éva, Baráth Bernadette, Baratta Petra, Bardon Alexandra, Behrbohm Éva, Berecz-Fischer Petra, Blau Nikolett, Bolla Róbert, Búsi Róbert, Csepregi Bernadett, Csesztregi Csaba, Csörköl Zsolt, Fáy Eszter, Fehér Zoltán, Fókás Lili, Fusz Erika, Gerencsér Krisztina, Göncz Réka, Görgényi Anna, Gráff Péter, Gulyás Bogi, Gyöngyösi József, Harmos Zsuzsa, Horváth Ildikó, Ilona Pál, Jakubecz György, Jeruska Zsuzsanna, Jó-Dobronya Gyula, Juhász Ferencné, Juhász Róbert, Kádi Fanni, Kápolnási Ildikó, Karlovich Balázs, Kisréti Ákos, Kiss Tamás, Kolbert Ádám, Kordován Csaba, Kosztrabszky Réka ,Kozák Krisztina, Máj Viktor, Márki-Kormos Zsuzsanna, Meixner Ágnes, Mészáros Katalin, Mészáros Zsuzsa, Nagy Boglárka, Nagy Krisztina, Nagy László, Nagy Tamás, Németh Máté, Novai György, Odegnal Tibor, Pásztor Lívia, Pásztor Tímea, Paupa Judit, Perecz Brigitta, Pető Lilla, Petrás Zsuzsa, Pszimenosz Kosztasz, Rappaport Zsolt, Romhányi Tamara, Salga Nóra, Sápi Zsolt, Sarkadi Angelika, Schvab Kata, Seres Zsuzsanna, Simon Brigitta, Solti Attila, Soós Karolin, Szabó Zsolt, Szalai Péter, Szász Niké, Szucsak Bálint, Takács Adrienn, Táskai Kata, Téringer Zoltán, Tilly Ildikó, Tóth Ilona, Tóth Patrik, Tyutyunkov Mária, Urbancsek Lajosné, Várady Zsolt, Vincze Orsi, Vödrös Gergely, Winkelbauer Lászlóné

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről