Közönségtalálkozókra várják a nézőket a Magasságok és mélységek című film alkotói

werk Magasságok és mélységek forgatás werk
Pál Emőke és Trill Zsolt
Magasságok és mélységek forgatás werk Pál Emőke és Trill Zsolt
Vágólapra másolva!
Tematikus közönségtalálkozókra várják a nézőket az alkotók a magyar hegymászóról, Erőss Zsoltról készült, Magasságok és mélységek című játékfilm premierjéhez időzítve - közölték a szervezők.
Vágólapra másolva!

A hazai mozikban szeptember 22-étől látható, Csoma Sándor rendezte, megtörtént eseményeken alapuló alkotást országszerte több mint 40 moziban vetítik. Szeptember 22-én a 18.30-as vetítést követően a Cinema City Allee-ban Sterczer Hildával, Erőss Zsolt feleségével hallható beszélgetés, másnap a Cinema City Westendben Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus beszélget Sterczer Hildával és a rendezővel, Csoma Sándorral arról, hogyan dolgozhatók fel a veszteségek.

Szeptember 24-én a Cinema City Mammutban kerekasztal-beszélgetést tartanak Suhajda Szilárd hegymászó és felesége, Legindi Tímea és Csoma Sándor részvételével.


Szeptember 25-én a Cinema City Arénában három pszichológus, Fuller Bianka és a Mélylevegő Projektből ismert Pető Dorina és Juhász Bettina a Magasságok és mélységek az önszeretetben témában folytatnak diskurzust.

Szeptember 27-én a Cinema City Győrben, szeptember 28-án a Cinema City Mammutban, szeptember 29-én a Cinema City Nyíregyházában, szeptember 30-án pedig a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban hallható beszélgetés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!