Már készül Az ördög Pradát visel folytatása

Vágólapra másolva!
Készül Az ördög Pradát visel című nagysikerű film folytatása, bár egyelőre keveset lehet tudni a részletekről. A 2000-res évek ikonikus vígjátékában Anne Hathaway és Meryl Streep hatalmas teljesítményt nyújtott és a film producere és írója már tárgyal a visszatérésről.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo korábban beszámolt róla, 18 évvel ezelőtt mutatták be a mozikban az azóta is népszerű filmet és februárban ismét összeálltak a film szereplői. Úgy tűnik, Meryl Streep még nem mondott végleg búcsút a divat világának – bejelentették, hogy készül Az ördög Pradát visel második része. A hírek szerint Aline Brosh McKenna, az első rész forgatókönyvírója, már tárgyalásokat folytat a visszatérésről. Emellett Wendy Finerman, az eredeti film producere is tervezi, hogy részt vesz a folytatásban – ezt a The Hollywood Reporter is megerősítette. Bár még kevés információ áll rendelkezésre az új filmről, a jelenlegi filmes trendek alapján nem meglepő, hogy egy ilyen sikeres és népszerű film folytatásán dolgoznak - írja a Világgazdaság.

'The Devil Wears Prada' Movie Stills, Az ördög Pradát visel
Anne Hathaway és Meryl Streep Az ördög Pradát visel című filmben. Fotó: Zuma Press

A produceren és az írón kívül még nem tudni, hogy az eredeti színészek visszatérnek-e, bár nehéz elképzelni a folytatást Meryl Streep és Anne Hathaway nélkül. A két színésznő alakítását sokan méltatták, Meryl Streepet pedig Oscar-díjra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. A Box Office Mojo adatai szerint

az első rész közel 35 millió dollárból készült, és világszerte majdnem 327 millió dolláros bevételt hozott.

Az amerikai Puck hírügynökség arról számolt be, hogy a folytatás lehetséges története ismét a Miranda Priestly (Meryl Streep) által vezetett Runway divatmagazin körül forogna, de ezúttal egy megkopott, régi fényében már nem tündöklő márkaként ábrázolnák, amely küzd a fiatalabb kiadókkal és a modern divattal. Emily Blunt karaktere, aki korábban asszisztens volt, most egy magasabb pozícióban tűnne fel, de Anne Hathaway szerepéről nincs információ.

Az idei nagy visszatérések közé tartozik a Bad Boys 4, amely Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével készült, és pozitív kritikákat kapott. Az 53 millió dolláros Ride or Die alcímű film a nyár egyik legnagyobb sikerei közé tartozik, jelentős bevételt hozva a premierhétvégén.

A mozirajongók örülhetnek, hiszen személyesen érkeznek a minyonok a Kultik mozikba és arról is írtunk, hogy legújabb filmjükben Tom Hardy és Austin Butler beálltak egy rettegett motoros bandába - fotók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről