A Gladiátor 2 lesz az új Keresztapa 2? Megérkezett az utolsó előzetes

Vágólapra másolva!
Russell Crowe helyett Paul Mescal küzd az arénában. A Gladiátor 2 novemberben érkezik a mozikba, az új előzetese viszont most debütált.
Vágólapra másolva!

Filmtörténelmet írhat az első szakértői vélemények szerint az év egyik legjobban várt mozija. A Gladiátor 2 legújabb előzetese még több drámát, akciót és feszültséget ígér, mint a 2000-ben készült eredeti, és akkor még az elképesztő látványról nem is ejtettünk szót. A Paul Mescal, Pedro Pascal és Denzel Washington főszereplésével készült szuperprodukció sokak szerint az új Keresztapa 2 lehet. Filmes berkekben ez annyit tesz, hogy a zseniális első rész után egy még zseniálisabb folytatással tudnak előrukkolni az alkotók, ami még több bevételt és/vagy szakmai elismerést zsebelhet be. 

Gladiátor 2, Les images de la bande-annonce du film "Gladiator II"
Paul Mescal lép Russell Crowe nyomdokaiba a Gladiátor 2-ben (Fotó: Northfoto)

Mi várható a Gladiátor 2-ben? 

A trailer és az előzetes információk alapján a sztori több mint két évtizeddel az eredeti film eseményei után játszódik. Lucius, Róma egykori császárának, Marcus Aureliusnak unokája, valamint Lucilla és a néhai Maximus fia Numidiában él családjával. Marcus Acacius tábornok azonban rabszolgaságba kényszeríti Luciust. A fiatal harcos elhatározza, hogy gladiátorként harcol a zsarnokság ellen, ebben lesz a partnere Macrinus. Nem kicsi a tét, ugyanis Lucius a Római Birodalmat irányító, két pszichopata császárral, Caracallával és Getával száll szembe. 

Gladiátor 2, Les images de la bande-annonce du film "Gladiator II"
Denzel Washington készülhet a harmadik Oscarjára a Gladiátor 2-ért? (Fotó: Northfoto)

Mikor érkezik a Gladiátor 2? 

Az év vagy akár az évtized egyik legjobban várt filmjén nem spóroltak, ahogy az előzetesben is látható, a Gladiátor 2 állítólag 310 millió dolláros költségvetésből készült, amivel a világ legdrágább filmjei között van. A hatalmas várakozás minden bizonnyal sikert hoz az alkotóknak és ha lehet hinni az első véleményeknek, akkor komoly díjesőt is. A filmet a mozikban november 14-én nézhetjük meg. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!