Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt

Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Cheesemaker Cedric Maire cuts the edge of a wheel of cheese during the crafting of L'Etivaz mountain pasture cheese, a hard Swiss cheese made from raw cow's milk and only produced during the summer season, near La Lecherette, western Switzerland, on September 22, 2023. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az alpesi sajt történtének kezdetéhez egészen a 15. századig kell visszamennünk az időben.
Vágólapra másolva!
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Kétezer méteres magasságban készül ez a különleges svájci sajt, galéria, 2023
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!