A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Adómentes internet

Vágólapra másolva!
Mégsem kell adózni az ingyenes internetszolgáltatás után - tájékoztatta a Népszavát az adóhivatal. Így valószínűleg nem érik majd kellemetlen meglepetések sem a szolgáltatókat, sem a felhasználókat.
Vágólapra másolva!

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) értelmezése szerint adómentes tevékenység az ingyenes internethozzáférés nyújtása - nyilatkozta a Népszavának Gódor Sándorné, a hivatal osztályvezetője. A személyi jövedelemadóról szóló törvény értelmében ugyanis adómentes természetbeni juttatásnak számít, ha üzletpolitikai célból bárkinek azonos feltételekkel és módon, nyilvános körülmények között adnak kedvezményt, árengedményt, terméket, illetve szolgáltatást. Ezt nem zárja ki az sem, ha az ingyenes szolgáltatáshoz csak az ország bizonyos részein lehet hozzáférni. A lényeg az, hogy a szolgáltató által lefedett területen bárki élhessen ezzel a lehetőséggel - tájékoztatta a lapot Gódor Sándorné.

Egy múlt héten benyújtott képviselői kérdés arra hívta fel a figyelmet, hogy a két ingyenes internetszolgáltató, a Kiwwi és a Freestart népszerű szolgáltatása megszűnhet, ha azt megadóztatják. Az APEH állásfoglalása értelmében azonban ez a veszély nem fenyeget.

(Népszava)

Ajánlat:

APEH

Korábban:

Drága lett az ingyeninternet
(2001. február 27.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!