Kiaknázható befektetés lehet a válság

Vágólapra másolva!
A befektetők kedélyét világszerte borzoló amerikai válság jelentős hatással van nemcsak az amerikai, hanem a nemzetközi tőkepiacokra is. Mégis vannak, akiknek ebből a recesszióból is sikerül győztesként kikerülniük, ők pedig a daytraderek.
Vágólapra másolva!

Itt találja a válsággal kapcsolatos összes hírt!

A részvények világa egyszerre izgalmas és veszélyes - vannak, akik távolról szemlélik, inkább másra bízva pénzüket, és vannak bátrabbak, akik saját maguk vágnak neki a tőzsdének. Mégsem mondhatjuk egyszerűen, hogy "bátraké a szerencse", hiszen a tőzsdézés kemény munka, amit meg kell tanulni. Akik viszont megtanulják betartani a szabályokat, elkerülhetik a veszélyeket és maximalizálhatják nyereségüket.

A daytrade gyakorlatilag rövidtávú spekuláció, amely során a megvásárolt részvényt még ugyanaznap eladjuk. Kihasználva a tőzsdei árfolyamok napon belüli mozgásait akár percek alatt jelenetős profitra tehetünk szert, persze sajnos, aki nem elég óvatos, hasonló módon veszíthet is.

Amerikában a daytrade már évtizedek óta százezreket láncol a számítógéphez, akár főállásban, akár ha valaki csak jó mellékkeresetre szeretne szert tenni. A pénzpiaci válság pedig különösen jó feltételeket termet az amerikai tőzsdéken kereskedőknek: "Óriási a volatilitás most (az árfolyamok mozgása jelentős ingadozásokat mutat), a Dow Jones egy hét alatt közel ezer pontot is ingadozott. A daytradeléshez ez ideális; az elmúlt időszak sokunknak hozott szép profitot." - elemezte a jelenlegi helyzetet Szoldán Péter a DayTrade.net Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az amerikai tőzsde ma már az a magyarok számára sem elérhetetlen: a DayTrade.net hazai befektetési tanácsadó részvénytársaság a NASDAQ és a NYSE-n (New York Stock Exchange) kínál daytrade lehetőséget, emellett oktatással, tanácsadással is segít. További információ itt érhető el!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!