A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Nagyobb a vártnál az eurózóna külkertöbblete

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Júliusban a vártál nagyobb, az előző havinak több mint duplája lett az eurózóna külkereskedelmi többlete. A kiigazítatlan adatok szerint az eurózóna 16 tagállamában a többlet 12,6 milliárd euró volt júliusban, míg egy évvel korábban 3,5 milliárdos hiányt mértek. Az elemzők 5,2 milliárd eurós többletet vártak.

Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat felülvizsgálata alapján júniusban a többlet 5,4 milliárd euró volt, a korábban közölt 4,6 milliárd euróval szemben. A szezonálisan kiigazított adatok szerint a kereskedelmi egyenleg 6,8 milliárd euró volt júliusban, júniusban 2,3 milliárdot, májusban pedig 1,5 milliárdot tett ki.

A kiigazított adatok alapján az export 4,2 százalékkal nőtt júliusban az egy hónappal korábbihoz képest, második hónapja emelkedve, behozatal viszont 0,3 százalékkal csökkent júniushoz képest, miután júniusban 0,2 százalékkal nőtt májushoz viszonyítva. Az Eurostat közlése szerint az eurózóna kereskedelmi hiánya Oroszországgal, a világ egyik fő energiaellátójával szemben csaknem megfeleződött, 12,3 milliárd eurót tett ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!