A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Szeptemberben is folytatódott a fogyasztói árak nyáron megindult csökkenése az euróövezetben: a megélhetés költségei 0,3 százalékkal voltak alacsonyabbak az egy évvel korábbinál, az Eurostat szerdán közölt előzetes becslése szerint.
Vágólapra másolva!

Az uniós statisztikai hivatal mérései alapján májusban szűnt meg a 12 havi infláció az euróövezetben. Akkor az egy évvel korábbival azonos fogyasztóiár-szintet regisztráltak, júniustól kezdve pedig árcsökkenést.

Az euró története során most először jelentkezik negatív infláció (defláció) a fizetőeszközt használó uniós országok alkotta régióban. Elemzők szerint a júliusi 0,7 százaléknál jóval szerényebb szeptemberi csökkenés arra utalhat, hogy talán megindult az árak stabilizálódása a 16 tagú övezetben.

A végleges szeptemberi inflációs adatot két hét múlva közli az Eurostat, és akkor ad majd részletes háttérelemzést is. Korábbi, nyári jelentéseiben a hivatal elsősorban a tavalyi történelmi csúcsról a mélybe zuhanó energiaárak hatásának tulajdonította a fogyasztói árak csökkenését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!