A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Erősödött a forint estére

Vágólapra másolva!
Az euró jegyzése szerda este 280 forint alá süllyedt a devizapiacon. A jelek szerint az elmúlt hét hektikus piaci mozgásai után visszatért a forint a többi térségbeli deviza pályájára.
Vágólapra másolva!

Erősödött a forint szerda estére a reggeli árfolyamhoz viszonyítva, és jobban állt a szerda délutáni szinthez képest is. Nyolc óta után nem sokkal 280,89 forintot ért egy euró, a dollárt ugyanekkor 233,92, a svájci frankot 205,53 forinton jegyezték.

A napot 28,2,2 forinton kezdte az euró, délután négykor pedig 282,70 forinton állt. Kedden késő este 283,22 forint volt az árfolyam.

A térségbeli devizák befektetői megítélését szerdán javította a magyar és a cseh első negyedévi GDP-növekedési adat, amely mindkét ország esetében a gazdasági fellendülés megindulására utal.

Piaci szakértők szerint a forint a kormány akciótervének ismeretében kikerült a reflektorfényből, és visszasorolhatott a térségbeli devizák közé. Így már egyedi hátráltató tényezők nélkül követheti a nemzetközi befektetői hangulat általános alakulása által a feltörekvő, kockázatosabb devizák számára kijelölt irányt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!