A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Jelentősen növelte a részvényesi vagyont a Plotinus

Vágólapra másolva!
A négy nappal ezelőtti 1814 forintról 1960 forintra emelkedett a Plotinus egy részvényre jutó saját tőkéjének (BVPS) értéke. Legutóbb tavaly februárjában volt hasonló mértékű eltérés a részvény árfolyama és a részvényenkénti saját tőke között, akkor az árfolyam javára.
Vágólapra másolva!

Az Igazgatótanács értékelése a rendelkezésre álló és hangsúlyozottan inkább iránymutatásként szolgáló, nem végleges adatai alapján készült. Az adatok magukban foglalják a még le nem zárt befektetések és pozíciók értékét és ezek adókötelezettségét. Emellett a várhatóan járó és fizetendő kamatok, valamint az egyéb jövedelmek és kötelezettségeket is tartalmazza a vezetőség kalkulációja. A számítás során azonban a saját részvények hatását teljes egészében kiszűrte az Igazgatótanács.

A fentiek alapján az Igazgatótanács legutóbbi, 2013. január 10-i értékelése alapján az egy részvényre jutó módosított saját tőke becsült értéke 1960 forint.

Az egy részvényre jutó saját tőke vagy más néven a részvényesi vagyon tekintetében igencsak jelentős, 14 százalékos növekedést tudott elérni a vállalat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!