A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Bajba került az AS Roma

Vágólapra másolva!
Hiába kezdte szenzációsan az AS Roma az idei olasz labdarúgó szezont, elég volt két kisebb botlás az elmúlt két fordulóban, és máris büntetnek a befektetők.
Vágólapra másolva!

Mindössze annyira volt szüksége a farkasoknak, hogy a legutóbbi két meccsén is csupán 1-1-es döntetlent játszon, a bajnokság hátsó régiójában található Sassauloval és Torinoval. A Juventus viszont eközben kiváló formában van, és a hétvégi Napoli felett aratott 3-0-ás győzelmével egyértelműen az AS Roma legnagyobb kihívójává lépett elő.

A bajnokság pedig rendkívül hosszú még, hiába volt a Roma által vett álomrajt, még közel sincs lefutva az idei Scudetto, a farkasok és a zebrák.pedig öldöklő harcot vívhatnak egymással.

Az idei olasz bajnokság állása 12 forduló után. Forrás: int.soccerway.com

Az AS Roma árfolyama mindenesetre már érzi a kezdeti lendület csökkenését, és a három héttel ezelőtt látott kép igen csak megváltozott. Azóta a Roma árfolyama közel 25 százalékos mínuszt halmozott fel, miután ma is 9 százalékot veszített értékéből. Eközben a Juventus viszont már 4 százalékos pluszban jár. Az idei olasz bajnoki cím tehát nem csak a szurkolók, hanem a befektetők számára is kulcsfontosságú!

Természetesen az Investor Trader ügyfelei pillanatok alatt az AS Roma, vagy éppen a Juventus tulajdonosainak érezhetik magukat, a részvényekkelel ugyanis könnyedén kereskedhetünk a milánói tőzsdén.

Nagyot fordult a világ az AS Romával a milánói tőzsdén. Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!