A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Update: a Shell válaszol

Vágólapra másolva!
Mint lapunk azt ma megírta, a Gazdasági Versenyhivatal úgy ítélte meg, a Shell Hungary Zrt. bizonyos esetekben megtévesztette a fogyasztókat, ezért megbírságolta a társaságot. Az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre a Shell Hungary hivatalos nyilatkozatát az ügyről.
Vágólapra másolva!

A SHELL HUNGARY ZRt. NYILATKOZATA A GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL mai napon közölt döntésével kapcsolatban

Budapest. 2013. január 16. - A Shell Hungary Zrt. nagyon csalódott a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése miatt, véleményünk szerint vállalatunk teljesen mértékben megfelelt a Magyarországon hatályos jogszabályoknak. A GVH döntés, amely szerint a Shell FuelSave üzemanyagok üzenetei – “Akár 1 liter megtakarítás tankonként” (2011) és “Fogyasztáscsökkentésre tervezve” (2012) – megtévesztőek voltak, álláspontunk szerint nem helyes, és nem tükrözi azon tényeket és adatokat, amelyeket benyújtottunk az eljárás során.

A fogyasztók továbbra is teljes bizalommal vásárolhatják a Shell FuelSave Euro 95 és Shell FuelSave Diesel üzemanyagokat. Bízunk a Shell FuelSave üzemanyagainkban, amelyek a magas minőségű üzemanyagok fejlesztése és gyártása iránti több mint 100 éves tapasztalat és elkötelezettség eredményei. A Shell üzemanyagok fejlesztése mögött egyedülálló technológiai szakértelem és évtizedes laboratóriumi és közúti kutatás-fejlesztési tevékenység áll. Állításainkat tesztelési módszereink igazolják, amelyek megfelelnek az iparág normáinak és gyakorlatának.

Vállalatunk jelenleg mérlegeli a döntéssel kapcsolatos összes lehetőségét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!