A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Egyre jobb a tőzsdei hangulat

Vágólapra másolva!
Továbbra is tart a remek hangulat a nemzetközi piacokon, az S&P 500 1800 pont közelébe tért vissza, ma reggel pedig valamennyi fontosabb index emelkedésben.
Vágólapra másolva!

Jó formában vannak ma reggel az ázsiai piacok, bár a japán tőzsdén ma nincs kereskedés, a hongkongi részvények 1,8 százalékos emelkedésben vannak, míg a dél-koreai és az ausztrál tőzsde szintén pluszban található, nem beszélve a Shanghai Composite-ról. A jó teljesítmény hátterében főleg a napok óta tartó kiváló nemzetközi hangulat áll.

Az amerikai piacok ennek megfelelően tegnap is tudták folytatni az emelkedést, az S&P 500 index az elmúlt 5 napban így már 3,3 százalékos emelkedést tudott összehozni. Ma lesz Janet Yellen, a Fed új elnökének első féléves meghallgatása, így tegnap valamelyest már kivártak a befektetők, nem is tudtak nagyobb elmozdulást mutatni a piacok.

Yellen pedig ma akár fontos utalásokat is tehet a QE3 program mérséklésére vonatkozó terveiről, ami különösen fontos lehet, mivel több befektető szerint sem kizárt, hogy a múlthéten látott vegyes munkaerőpiaci adatok eltántorítják a Fedet a további csökkentéstől.

Ez leszámítva ugyanakkor nem érkezik ma fontosabb makrogazdasági adat. A gyorsjelentések közül piacnyitás előtt a Zoetis, piaczárás után pedig a TripAdvisor számai lehetnek érdekesek.

Forrás: Origo
Forrás: Origo
Forrás: Origo

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!