A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Jól gurul a gyógyszer...

Gilead Science napi grafikon (Nasdaq)
Vágólapra másolva!
Alábbi rövid elemzésemben egy, talán magyar befektetői körökben kevésbé ismert gyógyszeripari vállaltra, a Gilead Sciences-re szeretném felhívni a figyelmet. 
Vágólapra másolva!

A Gilead Sciences-t 1987-ben alapították Kaliforniában, és mára a világ egyik legnagyobb biokészítményeket gyártó vállalata lett, mely a világ 5 kontinensén több mint 6000 embert foglalkoztat.

Hatékony gyógyszereket gyárt és fejleszt többek között HIV ill Hepatitis vírussal fertőzött betegek számára, ez utóbbi C típusára éppen engedélyezés alatt áll egy kiemelkedően jó eredményekkel kecsegtető gyógyszere.

Az elmúlt években folyamatosan tudta növelni árbevételét és egy részvényre jutó nyereségét ( EPS szinten ez alól csak a 2012-es év volt kivétel). A kedvező folyamatok a cég grafikonjára nézve is nyomon követhetőek. Lássuk hát!

Igazán meredek emelkedésbe 2012 júliusában kezdett a Gilead, egy töretlen emelkedő trend mentén az akkori 25 dollár körüli szintről 84 dollár közelébe ért fel az árfolyam. Most éppen a januárban elért csúcsát (84,40 USD) készül áttörni, amit az MACD indikátor vételi jelzése, valamint az enyhén emelkedő trendben mozgó RSI is támogat. Alulról a 78 dolláros szintnél lévő 50 napos mozgóátlag jelent még támogatást. Az elemzők többsége is jó véleménnyel van a vállalatról, a Bloomberg adatai szerint 90 százalékuk ajánlja vételre, valamint 10 százalékuk tartásra, a célárak mediánja 99,8 dollár.

Sikeres kereskedést!

Gilead Science napi grafikon (Nasdaq) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!