A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Nemzetközi startupversenyt hirdet a Cisco

cisco hq
Július 14-éig várják többek közt a magyar startupok jelentkezését is
Vágólapra másolva!
A cél az Intenet of Things, azaz a hálózatba kapcsolódó eszközök piacának élénkítése.
Vágólapra másolva!
Július 14-éig várják többek közt a magyar startupok jelentkezését is Forrás: AFP/Justin Sullivan

A versenyre az alkalmazásfejlesztés, analitika, hálózati kapcsolatok és hálózatmenedzsment témákhoz kapcsolódni tudó magyar cégek jelentkezését is várják, amit 2014 július 1-ig tehetnek meg a www.cisco.com/go/iotchallenge weboldalon. Az értékelés első fordulója júliusban lesz, amikor a Cisco által delegált zsűritagok 18 nevezést választanak ki, ezen belül továbbjut egy közönségdíjas pályázat is. A zsűri a listát először 6 ötletre szűkíti, majd az októberben, Chicagóban megrendezett IoT World Forum keretében hirdeti ki a három nyertes nevét. A verseny nyertesei 250 ezer dolláros díjon osztozhatnak majd, amelyet az IoT területéhez kapcsolódó meglévő vagy új vállalkozásuk beindítására fordíthatnak.

A Cisco emellett mentorálást, képzést és és üzleti szakértelmet is nyújt a nyerteseknek, akik így új technológiát is fejleszthetnek, tesztelhetnek és kipróbálhatnak, valamint potenciális befektetői és partneri lehetőségekkel is számolhatnak a jövőben.

Az Internet of Things trend további támogatása érdekében a Cisco Investments az elkövetkezendő 2-3 év során 150 millió dollárt fordít innovatív induló vállalkozások és a nemzetközi startup közösség támogatására, meghatározott technológiai témákban. A fókuszban a Big Data, az analitika, az Internet of Things, a mobilitás, az adattárolás, és a tartalom-menedzsmenthez kapcsolódó technológiák állnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!