A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Nincsenek ma formában a magyar részvények, délre már valamennyi fontosabb vállalat árfolyama mínuszban áll, igaz, túlságosan nagy esések azért nincsenek.
Vágólapra másolva!
  • 0,5-0,8 százalék közötti mínuszokat lehet látni, a sort pedig ezúttal a Richter vezeti. A gyógyszerpapír napközben 1,5 százalék feletti esést is mutatott, ám még a visszapattanás után sem sikerült 4 400 fölé kerülnie. Technikailag ez egy fontos szint lehet.
  • Az OTP számít ma is a legaktívabb részvények, miután 2 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a papírok. Az utóbbi hetek után azonban fellélegzés ma sem jön a befektetőknek.
  • Ezzel együtt a forint nincs rossz formában, 309,2-ig tudott erősödni az euróval szemben, amit alapvetően a jól sikerült DKJ-aukció, és a nap elején látott valemelyest kedvező nemzetközi hangulat segített. Persze az is lehet, hogy az elmúlt hetekben látott gyengülés után ma kisebb korrekció mutatkozik.
  • Korrekció pedig a nyugat-európai indexeknél is látható, legalábbis napon belül. Az optimista hangvételű nyitás után ugyanis már 0,4-1,1 százalékos mínuszok mutatkoznak. A romló hangulatban főleg a kedvezőtlen makroadatoknak lehet szerepe, ezzel együtt a ma kezdődő gyorsjelentési szezon előtt akár kisebb profitrealizálás is mutatkozhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!