A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Na, most zúzzák be az internetes szektort

Vágólapra másolva!
Nagy pofont kaptak ma piacnyitás után az amerikai internetes cégek, jókora mínuszba csúsztak vissza. Persze a nemzetközi hangulat is igen gyenge, a BUX-ot sem kímélték a befektetők.
Vágólapra másolva!
  • Az internetes cégek gyenge teljesítménye mögött nincs különösebb hír, vagy esemény, vélhetően azzal magyarázható, hogy a ma kezdődő gyorsjelentési szezon előtt kisebb profitrealizálást hajtanak végre a befektetők.
  • Van is honnan, miután az utóbbi két hónapban a Nasdaq valósággal szárnyalt. 0,7-1,4 százalékos esésben vannak ma részvényindexek az USA-ban, míg Facebook már 3,6, a Twitter pedig 7 százalékot zuhant. Nyugat-Európában szintén hasonló a helyzet, 0,9-2 százalékos eséseket lehet látni.
  • Ebben a hangulatban a magyar tőzsde sem volt acélos, a BUX index végül 1,1 százalékos mínuszban zárt, és egyetlen nagyobb magyar papír sem tudott emelkedést felmutatni. Legközelebb az 1 forintot veszítő Magyar Telekom volt hozzá, míg a Richter és a Mol már 1,3-1,4 százalékot esett. Sőt, utóbbi a 12 ezer forint alatt zárt, míg a Richter a 4 400 forintos szintet bukta el.
  • A forint viszont erős volt még így is, az elmúlt napokban látott korrekciót folytatva egészen 308,7-ig jutott el az euróval szemben, ami még úgy is szép teljesítmény, hogy nap végére ismét 309 fölé került a devizaárfolyam.
Forrás: AmiBroker, Investor.hu

Forrás: AmiBroker, Investor.hu

Forrás: AmiBroker, Investor.hu

Forrás: AmiBroker, Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!