A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Nem tágítanak az amerikaiak a felvásárlástól

Vágólapra másolva!
11 százalékkal emelte meg ajánlatát az Abbvie a dublini székhelyű Shire felvásárlására vonatkozóan, így tovább próbálkoznak a társaság megszerzésével.
Vágólapra másolva!
  • Amennyiben a Shire elfogadja az ajánlatot, úgy 51 milliárd dolláros felvásárlás jöhet létre, ami hatalmasnak számítana a gyógyszeriparban, és a globális tőkepiacokon is.
  • Ennek értelmében a Shire részvényesei 22,44 fontot kapnának részvényenként, továbbá 0,8568 darab AbbVie részvényt minden egyes papírjuk után. Ez 51,15 fontot jelentene.
  • Az AbbVie szerint a jelenlegi ajánlat sokkal inkább tükrözi a lehetséges szinergiák hatását, amiből a Shire jelenlegi részvényesei is részesülhetnek majd.
  • Ennek függvényében nagy kérdés, hogy a menedzsment ezúttal elfogadja-e az ajánlatot, és a korábbi 46 milliárdos felvásárlási kísérlet után végül tényleg megvalósul-e majd az ügylet. Az tény, hogy korábban a menedzsment szerint a 46 milliárd dolláros ár alulértékelte a növekedési lehetőségeket. A 11 százalékos prémium ehhez képest már nem tűnik kevésnek.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!