A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Főleg az OTP miatt gyengélkedik ma a magyar tőzsde, a legfrissebb számítások a devizahitelekkel kapcsolatban nem tesznek jót az árfolyamnak.
Vágólapra másolva!
  • A bankpapír árfolyama 3 750 forintnál jár, amivel ismét fontos szinteket tört le az OTP. A devizahitelesekkel kapcsolatos MNB számítások nagyobb veszteséget okozhatnak a korábban vártnál.
  • A többi nagyobb magyar papírban nincs nagy pörgés, ezzel együtt inkább mínuszokat lehet látni.
  • A gyorsjelentő cégek közül a Nyomda 795 forinton 1,8 százalékos pluszban jár, míg a PannErgy 320 forintig ugrott az 1,9 százalékos plusz után. A CIG Pannónia a gyenge láncszem, 229 forintig esett vissza 3 százalékos mínusza után.
  • A magyar fogyasztói árindex közben 0,1 százalékos növekedést mutatott éves alapon, ami meglepetést jelent a várt 0,1 százalékos visszaeséssel szemben. A forint a hírre nem reagált érdemben, 313,7 közelében ingadozik az euróval szemben.

További hírek:

  • A Morgan Stanley elemzője továbbra is optimista az OTP-re nézve, nem változtatott felülsúlyozási ajánlásán, célárát pedig 4 990 forinton hagyta.
  • Három ideiglenes megoldást kért Ivan Vrdoljak horvát gazdasági miniszter Párizsban, a Mol és INA közötti választottbírósági eljáráson. Ezek között van például az is, hogy a Nemzetközi Kereskedelmi Kamarától azt kérik a horvátok, tiltsa meg a Mol számára az INA részvények tervezett eladását. Közben a Mol nem kommentálta a Hernádi Zsolt szabadságával kapcsolatos híreket, és spekulációkat.
  • Ismét nyereséget ért el a CIG Pannónia az előző negyedévben, igaz a 70 millió forintos mérleg szerinti eredmény 51 százalékkal marad el az egy évvel korábbi adatnál. Az életbiztosítási díjbevételek éves alapon 24 százalékot zsugorodtak, így a nyereséges negyedévhez főleg a költségek féken tartása járult hozzá.
  • Erős negyedévet zárt a ANY Biztonsági Nyomda, az árbevétel 33 százalékkal 5,89 milliárd forintra nőtt éves alapon, miközben a nettó nyereség elérte a 308 millió forintot, 36 százalékos éves növekedés után.
  • 165 millió forint lett a PannErgy nettó vesztesége, miközben egy évvel korábban 514 millió forintos volt a mínusz. Az eredmény javulásában főleg a miskolci projektnek lehet szerepe, ami 900 millió forinttal járult hozzá az előző félévhez.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!