A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Drónokkal támadhat a GoPro

Vágólapra másolva!
Jövő év végén dobhatja piacra saját gyártású, magas felbontású kamerával felszerelt drónjait a GoPro. A vállalat már így is sok, mások által készített drónhoz szolgáltatja a kamerát, most azonban saját gyártásba is kezdhetnek.
Vágólapra másolva!
  • 2015 végén kerülhet forgalomba a GoPro, saját készítésű, magas felbontású kamerákkal felszerelt drónja. Már eddig is több dróngyártó használta a GoPro kameráit, azonban a saját sorozat gyártásával újabb bevételi forrásra tehet szert.
  • A kereskedelmi forgalomban megtalálható drónok könnyű, kisméretű helikopterek, melyet egy okostelefon vagy tablet segítségével irányíthat a használója. Amerikában sok problémát okoz a szabályozásuk, azonban jelenleg engedélyezett a hobbi szintű felhasználásuk.
  • A karácsonyi szezon közeledtével igencsak megnőhet az eladott drónok száma. Jövő ilyenkor már a GoPro-é is elérhető lehet, feltételezhetően 500 és 1000 dollár közötti áron (120-250 ezer forint).
  • A bejelentés hírére igencsak jól reagáltak a befektetők, hiszen a tegnapi kereskedés során közel 6 százalékot erősödött a részvény.
A GoPro árfolyama (Nasdaq) Forrás: Investor.hu, AmiBroker

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!