Hivatásos csokitojásvadászokat alkalmaz egy brit cég

Így néz ki a fehércsokis tojás változat a Cadbury kampányoldalának képe alapján - a csomagolása pontosan ugyanolyan, mint a tejcsokis társaié
Vágólapra másolva!
Miért barna a csokitojás, amikor az igazi tojás fehér? Az Egyesült Királyságban talán erre adott válaszul indult el a Cadbury fehércsokis krémtojáskampánya (a tojásban sárga színű krém is van), méghozzá nem is akárhogy: 872 tojás van elrejtve ugyanolyan csomagolásban, mint a tejcsokoládés társai. A főnyeremény 10 ezer font, ami bő 3,6 millió forintot ér. Egy cég fizet azért, hogy az alkalmazottai ráleljenek a fehércsokis tojásokra.
Vágólapra másolva!

Mivel kicsi az esélye a nyerésnek, ezért sok tojást kell vásárolni az esély növeléséért.

Egy vállalat azért vesz fel embereket az Egyesült Királyságban, hogy fehércsokis Cadbury Creme tojásra vadásszanak a cég nevében.

A kampány már másodszor indult el az Egyesült Királyságban, s a fődíj 10 ezer font, azaz 3,66 millió forint. A fehérkrémtojás-vadászok óránként 45 fontot (kb. 16 ezer forintot) keresnek azért a munkáért, hogy felkeressék a szupermarketeket és megvásárolják a tojásokat, majd kicsomagolják azokat - sőt feltehetően meg is ehetik a tejcsokoládés tojásokat a Thisinsider cikke szerint. A fehércsokoládés tojást értékesítő üzletek közé tartozik az Asda, a Morrisons, a Tesco, a Co-op, a Sainsburys, a Marks & Spencer, a Waitrose, az One Stop üzletek és néhány független kereskedő.

Így néz ki a fehércsokis tojás változat a Cadbury kampányoldalának képe alapján - a csomagolása pontosan ugyanolyan, mint a tejcsokis társaié Forrás: Origo

A Bark.com-ról van szó, amely úgy kalkulált, hogy

a munkáért kínált összegből kijön legalább nyolcdoboznyi tojás, plusz az utazási költségek, tehát ez nem a tiszta munkadíj, hanem ebben a munkával kapcsolatos költségek is benne vannak.

Aki fehér tojást talál a munkája során, az bónuszt kap.

A Cadbury fehérkrémtojás-vadászata április 21-én 23 óráig tart. A különleges munkára itt lehet jelentkezni.

Cikkünk a Thisinsider írása alapján készült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről