A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Mégis kötelező lesz a maszk a világ legnagyobb moziláncánál

amc mozi
Movie goers purchase automated tickets at an AMC movie theater in Arcadia, California on August 2, 2017. AMC Entertainment Holdings, the world's largest movie theater owner, announced a "shocking" expectation for secod-quarter losses, with stocks diving by 25 percent August 2nd amid a weak box office. The Leawood, Kansas company is owned by struggling Chinese real estate conglomerate Dalian Wanda Group. / AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN
Vágólapra másolva!
Az AMC vezérigazgatója a múlt héten még arról adott tájékoztatást, hogy a maszk viselése nem lesz kötelező a mozijaikban, most viszont a járvány ismét felfutóban van több amerikai államban, ezért változtattak a korábbi döntésen, miután újraértékelték a jelenlegi helyzetet.
Vágólapra másolva!

Az AMC szerint az ügyfelek többsége kifogásolta Adam Aronnak, a mozilánc vezérigazgatójának azon bejelentését, hogy az újranyitást követően maszk nélkül is be lehet ülni a vetítésekre. Emiatt döntött úgy most az AMC, hogy mégis kötelezővé teszi a maszk viselését, ráadásul több amerikai államban is romlott a járványhelyzet.

Az AMC friss közleményében kiemelte, hogy konzultáltak a szakértőikkel, akik azt javasolták, hogy tegyék kötelezővé a maszk viselését.

Aron korábban egyébként azt mondta, azért nem akarta, hogy kötelező legyen a maszk a mozikban, mert nem akarta kényszeríteni azokat az embereket, akik úgy vélik, hogy az intézkedés szükségtelen.

Illusztráció Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Az AMC a világ legnagyobb mozilánca és a tervek szerint július 15-én megnyitnak az Egyesült Államokban található 600 egységükből 450-et. A vállalat mozijai már március közepe óta zárva tartanak a járvány miatt, emiatt pedig az AMC az első negyedévet 2,2 milliárd dolláros veszteséggel zárta.

Azonban az újranyitást követően sem lesz egyszerű helyzetben az AMC, hiszen egy felmérés szerint az amerikaiak többsége biztosan nem fog beülni moziba a közeljövőben,

ráadásul a kötelező maszkviselés is arra ösztönözhet sokakat, hogy inkább otthon maradjanak és valamelyik streaming szolgáltató tartalmait nézzék,

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!