A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Megállíthatatlanul támad az orosz hadsereg, újabb települést foglaltak el

Vágólapra másolva!
Az orosz hadsereg kedden közölte, hogy elfoglalta a Donyeck megyei Pivdenne települést.
Vágólapra másolva!

A középső hadseregcsoport egységei (...) felszabadították Lenyinszkoje (ukránul Pivdenne) települést

 - közölte az orosz védelmi minisztérium. Hétfőn az orosz hadsereg Vovcse elfoglalását jelentette be, miután vasárnap az ellenőrzése alá vonta a szomszédos Prohresz és Jevhenyivka településeket. Vjacseszlav Gladkov, a Belgorodi terület kormányzója a Telegram üzenetküldő alkalmazásban közölte, hogy az ukrán hadsereg pilóta nélküli mezőgazdasági repülőszerkezettel támadt egy tanyára a dél-oroszországi Belgorod közelében, a támadásban senki sem sérült meg. 

A Belgorodi terület Petrovka falujában robbanószerrel megrakott drón csapódott be egy lakóházba, az elsődleges értesülések szerint itt sem sérült meg senki.

A kormányzó közlése szerint az ukrán hadsereg kilenc belgorodi járásra összesen mintegy 80 lövedéket és több mint harminc drónt lőtt ki az elmúlt huszonnégy órában. Senki sem sérült meg. Keddre eloltották a tüzet a dél-oroszországi Kurszki területen lévő kőolajfinomítóban - jelentette be Alekszej Szmirnov területi megbízott kormányzó. A létesítmény három üzemanyag-tartálya egy július 28-i ukrán dróntámadás következtében gyulladt ki. A lángok több mint 500 négyzetméteren pusztítottak - közölte Szmirnov. Az oltásban 140 tűzoltó és 32 műszaki egység vett részt.

Az orosz-ukrán háborús élő közvetítésünk ide kattintva érhető el. Korábban arról is beszámoltunk, hogy nagyon rossz hírt kaptak az ukránok a frontról - videó. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!