A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szijjártó Péter: beruházások kellenek a növekedéshez

SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2020. június 22. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond a versenyképességi program támogatói okiratainak átadóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 22-én. Az eseményen újabb három vállalat - az Ecseri Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., a Gloster Zöldség-Gyümölcs Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. és a Kókai Tömítéstechnikai Kft. - vehetett át támogatói okiratot. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Minél több vállalat hajt végre beruházást, annál reálisabb az, hogy az ország gyorsan vissza tud térni a 2019-es növekedési pályára - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Tolnán.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter, aki a Fastron Hungária Kft. versenyképesség-növelő pályázatának támogatási szerződését adta át a cég ügyvezető igazgatójának, hozzátette: a programban eddig 806 magyar vállalat 377 milliárd forintos beruházást hajt végre 169 milliárd forintos támogatással, ami 143 618 munkahely megvédéséhez járul hozzá.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Közölte: az autóipari és a mechanikai termékeket gyártó Fastron Hungária Kft. 282 millió forint támogatás felhasználásával 564 millió forintot fordít kapacitásának növelésére, új összeszerelő gépsorokat vásárol, egyben vállalta 217 munkahely megőrzését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!