Eladó Palm Beach egyetlen magánszigete

Tarpon Island Mansion located in Palm Beach, Palm Beach, magánsziget, sziget, magán
Aerial view of Palm Beach, with the Everglades Club golf course, and the unique Tarpon Island with access with a small bridge.
Vágólapra másolva!
Eladóvá vált a floridai Palm Beach egyetlen magánszigete. A különleges ingatlan új tulajdonosának azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a szigetet 210 millió dollárért hirdetik.
Vágólapra másolva!

Újra piacra dobták a floridai Palm Beach egyetlen magánszigetét. A 2,27 hektáros Tarpon Islandet most egészen elképesztő összegért, 210 millió dollárért (67,2 milliárd forint) hirdetik, ami hatalmas drágulás, ha azt nézzük, hogy a sziget a nyáron még csak 85 millió dollárért cserélt gazdát.

Ez is jól mutatja, hogy brutális lázban ég a floridai ingatlanpiac

– írja a The Richest.

A szigetet egyébként minden oldalról víz veszi körül, és csak egy szűk hídon keresztül, illetve csónakon lehet megközelíteni.

A szigeten található egy hatalmas, brit gyarmati stílusban épült lakóingatlan, és egy kültéri teniszpálya is.

A 210 millió dolláros vételár oka pedig az, hogy a jelenlegi tulajdonos egy ingatlanfejlesztő, Todd Michael Glaser, aki komoly átalakításokat tervez a szigeten.

A tervek szerint több mint 2300 négyzetméterrel kibővítené a házat, de kerülne a szigetre két medence, valamint egy hat jármű befogadására képes garázs is.

Vagyis a 210 millió dolláros vételár már mindezeket tartalmazza, de ehhez a vásárlónak meg kell várnia a felújítások befejezését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről