A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy étterem, ahol lapáton szolgálják fel az ételt

bowl american background baked board cast closeup color delicious dinner fast food french fresh fried fries fry health healthy homemade iron junk ketchup meal orange potato potatoe prepared rustic salty sauce skillet snack sweet taste vegan vegetarian vin
45599545 - sweet potato fries in cast iron skillet on wooden background
Vágólapra másolva!
Hatalmas adagokkal és egyedi kiszolgálással várja vendégeit az a dél-walesi étterem, amelyet a helyi szénbányák ihlettek. Több hetet, akár hónapot kell várni arra, hogy az ember bejusson az említett vendéglőbe, ahol lapáton szolgálják fel a különböző fogásokat.
Vágólapra másolva!

A WalesOnline cikke szerint számos közösségi oldalon hívta fel magára a figyelmet az a dél-walesi étterem, ahol kiadós méretű ételekkel és egyedi felszolgálással várják a vendégeket. A Mine elnevezésű, szénbánya ihlette vendéglőben ugyanis lapáton szolgálják fel a különböző fogasokat.

A képen látható, ahogyan az étterem ételeit lapáton szolgálják fel:

Az ipari stílusú bisztró jelenleg az Egyesült Királyság tagországának egyik legfelkapottabb étterme, ahol az érdeklődőknek akár több hetet is kell várniuk arra, hogy bejussanak az étterembe és megkóstolják az ételeket. Ez azzal is magyarázható, hogy a vendéglőben hét asztal található, így nem képes lépést tartani a folyamatosan növekvő népszerűségével. Így azoknak, akik felkerültek a várólistára lehet, hogy a jövőben hónapokat kell majd várniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!