Mark Wahlberg eladja kaliforniai álomotthonát

Mark Wahlberg
Vágólapra másolva!
Kevesebb, mint egy évtizede él kastélyszerű Beverly Hills-i otthonában Mark Wahlberg színész, de nemrégiben úgy döntött, hogy 87,5 millió dollárért eladja az ingatlant. Ha a színész megkapja az általa elképzelt árat a házért, amelyet feleségével, Rhea Durhammel oszt meg, ez lesz 2022 második legnagyobb értékű ingatlaneladása az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!

A Madmansions.com cikke szerint a 30.500 négyzetméteres kastély tökéletes keveréke a régi stílusvilágnak és a modern kényelmi funkcióknak. Hat hektáros területen fekszik a North Beverly Park zárt körzetében.

A különleges otthonban 12 hálószoba és 20 fürdőszoba található, de van benne egyebek között mozi, edzőterem, borospince, kétszintes könyvtár és több étkező is.

Egy világítással ellátott kosárlabdapálya is tartozik a birtokhoz, Boston Celtics logóval a közepén. Wahlberg, aki Bostonból származik, hatalmas rajongója a csapatnak.

Mindezek mellett golf- és teniszpálya, gördeszkapark és egy barlangszerűen kialakított medence is része az ingatlannak.

Szökőkúttal és gondozott pázsittal ellátott park fogadja a látogatókat, amint belépnek a birtokra. Az épületben dupla lépcső vezet fel a földszintről. A pazar épület az olasz vagy a francia vidékeket idézi, de tökéletesen illeszkedik a kaliforniai dombok közé.

Richard Landry, a Landry Design Group munkatársa tervezte a birtokot, aki korábban együtt dolgozott Tom Bradyvel, Rod Stewarttal és Michael Boltonnal.

Wahlberg 2009-ben vásárolta meg a kastélyt 8,25 millió dollárért.

Az új tulajdonosok szomszédai közé tartozik majd Sofia Vergara, Justin Bieber és Denzel Washington. De a környék egyébként is tele van sztárokkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!