A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori

Egyetemistának hazudta magát egy amerikai férfi, és egy éven át ingyen lakott a kollégiumban

Stanford University, Stanford Egyetem
Aerial View Of Stanford University, Palo Alto, Silicon Valley. 28 April 2018
Vágólapra másolva!
Közel egy éven át a Stanford Egyetem hallgatójának adta ki magát egy húsz esztendős férfi, és még a tekintélyes intézmény kollégiumába is beköltözött, számolt be róla a Mirror magazin.
Vágólapra másolva!

William Curry állítólag úgy tett, mintha az egyetem hallgatója lenne, és amikor kirúgták az egyik kollégiumból, akkor egyszerűen besétált egy másikba.

A 20 éves fiatalember láthatóan szerette azt az ötletet, hogy stanfordi diák legyen, és nem hagyta, hogy ebben a szigorú felvételi ponthatárok, az osztályzatok, vagy a híres egyetemen való tanulás költségei az útját állják.

A lebukása után kihallgatott tanúk szerint a férfi egyszer egy ösztöndíjat nyert sportolónak adta ki magát, másszor pedig azt hazudta, hogy olyan szerencsétlenül járt diák, akit az árvíz miatt ideiglenesen helyeztek át a kollégiumba. A stanfordi tisztviselők szerint William Curry közel 10 hónapig élt a különböző intézményi kollégiumokban, az egyetemi időszaka alatt pedig sok barátra, sőt még egy párkapcsolatra is szert tett.

Az alábbi képeken látható, ahogy a férfi az interneten, sőt egy társkereső oldalon is azzal kérkedett, hogy stanfordi diák:

Valahányszor egy diáknak sikerült sarokba szorítania Curryt, mindig egy újabb, meggyőző történettel állt elő.

A tehetséges csaló végül kézre került, azonban súlyos büntetést nem kapott, csupán egy távoltartási végzést az egyetemtől.

Az eset kapcsán a Stanford szóvívője úgy nyilatkozott, hogy

A hatalmas intézményben a fiatal férfinek akadt választása bőven a kollégiumok közt:

A hivatlan vendéggel anyagilag is meglehetősen rosszul járt az egyetem, ugyanis a 4 évre szóló tandíj ára az intézményben több, mint 30 millió forintnak megfelelő összeg, amelyből a kollégiumi lakhatás díja több mint 6,6 millió forintos tétel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!