Így étkezhet egy amerikai élete végéig ingyen a világ legnagyobb gyorsétteremláncánál

happy meal menü mcdonalds
Vágólapra másolva!
A McDonald's egy különleges kezdeményezéssel lehetőséget biztosít amerikai vendégeinek, hogy életük végéig ingyen étkezhessenek náluk - írja a Fox Business. 
Vágólapra másolva!

A hihetetlen ajánlat értelmében december 5-étől minden a McDonald's applikáción keresztül leadott rendeléssel egy lépéssel közelebb kerülnek az amerikai vásárlók ahhoz, hogy McGold kártyát nyerjenek maguknak és három másik személynek.

Az ilyen kártya birtokosa elvileg élete végéig ingyen étkezhet a McDonald's éttermeiben.

Gyakorlatilag ez heti kétszeri étkezési lehetőséget jelent 50 éven át a 16 évnél idősebbek számára.

Az ötlet nem most pattant ki a gyorsétterem vezetőségének fejéből, ez a lehetőség ugyanis már évtizedek óta létezik, annyi különbséggel, hogy eddig azt nagyrészt celebekre korlátozták. A McGold kártya legendája egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor a cég vezetői elkezdték a leghíresebb és leghűségesebb vendégeiket ingyen étkezést garantáló kártyákkal megajándékozni.

Azóta számos sztár kapott ilyet, például Rob Lowe, George Romney vagy Warren Buffet,

de közülük sem kapott mindenki egész életre szóló arany kártyát. Lowe például csak egy évig élvezhette ezt a különleges kedvezményt.

Happy meal menü a Mcdonald's-ban Forrás: Shutterstock

Az újítás lehetővé teszi az aranykártya tulajdonosának, hogy azt három másik barátjával vagy családtagjával is megoszthassa - árulta el Tariq Hassan, a McDonald's USA marketing- és ügyfélélményért felelős vezetője.

A nyereményjáték szabályzata kimondja, hogy

mindenki csak napi egy rendelést adhat le a kártya megszerzése érdekében, a több rendelés nem javítja a nyerési esélyeket.

Továbbá kikötés, hogy a rendelést a mekis applikáción keresztül adják le, és be kell jelentkezni a MyMcDonald's Rewards programba is.

Az akció időtartama: december 5 - december 25.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!