Most vette, de már árulja legutóbbi házát Sylvester Stallone

Sylvester Stallone saját kiállításának megnyitóján 2021. december 3-án Hagenben
Forrás: Northfoto
Vágólapra másolva!
Alig kilenc hónappal a vásárlás után, Sylvester Stallone már árulja is a Los Angeles-i birtokát. A színész több mint 4 millió dollárt kereshet az eladással.
Vágólapra másolva!

Csupán kilenc hónapja vásárolta meg Sylvester Stallone azt a Los Angeles-i ingatlant, amelyet már piacra is dobott. A színész valamivel több mint 18 millió dollárért vette a házat, most pedig 22,5 millióért (kb. 8,5 milliárd forint) árulja – írja a Dirt.com.

A majdnem egyhektáros birtok a San Fernando völgy mélyén, Hidden Hills őrzött városrészében található. A hírek szerint Stallone azért árulja az ingatlant, mert a sztár egyre kevesebb időt tölt Kaliforniában. Egy évvel ezelőtt Stallone Adele-nek adta el az 58 millió dolláros Beverly Hills-i villáját, és a feleségével már elsősorban Floridában él.

A most árult ingatlanon Stallone csak igen kevés változtatást hajtott végre. Ennek az is lehet az oka, hogy mielőtt megvette, Martyn Lawrence Bullard sztárépítész alapvetően alakította át az ingatlant.

A nagy főépület mellett egy vendégház és egy jelentős lóistálló is található a birtokon, utóbbi külön lovardával kiegészítve. Emellett a teljesen parkosított birtokhoz tartozik még egy üvegház, egy kisebb tó, valamint több mint 100 gyümölcsfa. Természetesen privát úszómedencét és napozóteraszt is kialakítottak a kertben.

A 2014-ben épült, összesen 972 négyzetméter lakóterülettel rendelkező házban négy hálószoba, illetve hat és fél fürdőszoba található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről