Vágólapra másolva!
Magyarországra látogat a Forma-1-es mezőny, már a 39. F1-es Magyar Nagydíjat rendezik meg ezen a hétvégén. Nem meglepő módon telt ház előtt, de nézzük, hogy alakul a program.

Ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, amely verseny már-már szokásos módon teltházas lesz, rengetegen látogatnak ki a Hungaroringre Magyarországról és külföldről is.

F1 Grand Prix of Hungary
Hétvégén jön a Magyar Nagydíj 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Andrea Diodato/NurPhoto

Jön a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj

Az F1-es pályaprogram pénteken 13:30-kor veszi majd kezdetét az első szabadedzéssel, a második szabadedzést pedig 17 órától rendezik. A harmadik szabadedzés szombaton 12:30-kor indul, az időmérő edzés pedig 16 órakor veszi kezdetét - írja a Motorsport.

A hétvége fénypontja, az F1-es Magyar Nagydíj pedig vasárnap 15 órakor fog elrajtolni, másfél-két órával később pedig kiderül, ki emelheti magasba a Herendi trófeát

 – és reméljük, nem ismétlődik meg Norris tavalyi incidense, amikor a brit pilóta eltörte a trófeát.

Az F1-et a Formula-2, a Formula-3 és a Porsche Szuperkupa is elkíséri a Hungaroringre. A Forma-2-es időmérőt pénteken 16 órától fogják rendezni, a sprintfutam szombaton 14:15-kor, a főfutam vasárnap 10:05-kor rajtol, míg a Forma-3-ban pénteken 15:05-től indítják az időmérőt, a sprintet szombaton 9:50-től, a főfutamot vasárnap 8:25-től rendezik

A mogyoródi eseményeken túl is lesznek bőven autó-motorsportos versenyek a hétvégén - számolt be a Formula.hu.

A TCR World Tour szezonja például Interlagosban folytatódik; a Formula-E-ben Londonban zárul az idény és dől el a vb-cím egy dupla fordulóval; az IndyCar Torontóba látogat; a WRC-ben következik a Lett Rali; a NASCAR Indianapolisban versenyez; a kétkerekű motorsportok rajongói pedig a Superbike-vb csehországi futamaira és a suzukai nyolcórás versenyre fókuszálhatnak.

Íme, a Magyar Nagydíj menetrendje: 
Péntek, 13.30 - Első szabadedzés
Péntek, 17.00 -Második szabadedzés    
Szombat, 12.30 - Harmadik szabadedzés    
Szombat, 16.00 - Időmérő    
Vasárnap, 15.00 - Futam

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről