A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Nanushka divatmárka a legnépszerűbb sorozatsztárokat is meghódította

Vágólapra másolva!
Nanushkában léptek a kamerák elé a Last of Us és a Sárkányok háza sztárjai. 
Vágólapra másolva!

Aligha van most nagyobb érdeklődésre számot tartó sorozat streaming-vonalon, mint a The Last of Us. Milliók bolondulnak a két főhősért és kalandjaikért a posztapokaliptikus világban, a sajtóban és a közösségi oldalakon megőrülnek a színészekért.

A chilei származású színész, Pedro Pascal Nanushka 'Bodil' ingében Forrás: Origo

Ezért is óriási siker, hogy Bella Ramsay és Pedro Pascal, a sorozat főszereplői pedig a magyar divatmárkáért, a Nanushkáért rajonganak, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy több fontos eseményen is Sándor Szandra alkotásait választották öltözékül.

A fiatal színésznőnél is nagyobb rajongója a márkának Pedro Pascal, akinek szekrényében már évek óta jó pár ikonikus Nanushka darab lapul és bőszen viseli is őket bemutatókon, vagy akár az utcán is.

Bella Ramsay előszeretettel visel Nanushkát a fotózásain:

Bella Ramsay előszeretettel visel Nanushkát fotózásain. A FELIZ blézert egy SILKE nadrággal párosította a W magazine kamerái előtt Fotó: Charlotte Hadden

Bella Ramsay és Pedro Pascal nem csak a The Last of Us sorozat jól ismert szereplői, mind a ketten szerepeltek a világsikerű Trónok harca című sorozatban. És ha már itt tartunk, érdemes beszélni a westerosi történet előzményeit feldolgozó Sárkányok háza egyik főszereplőjéről, Matt Smithről is, aki szintén Nanushkát választott az egyik Los Angeles-i vetítés alkalmával.

Matt Smith a Sárkányok háza HBO-sorozat los angelesi FYC vetítésén Forrás: Origo

A sármos színész öltözködésében a letisztult, elegáns vonalat kedveli, ezért esett a választása egy igazán klasszikus, fekete darabra.

A címlapi kép illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!