Látványos kortárs kúriát árulnak Los Angeles szívében

Bel Air, Los Angeles
Vágólapra másolva!
Újabb látványos kortárs rezidenciát adtak át és dobtak piacra a Los Angeles egyik legelőkelőbb negyedének számító Bel Airben. Az ingatlan építését idén januárban fejezték be, és most 26 millió dollárért árulják.
Vágólapra másolva!

A Huntington Estate Properties ingatlanfejlesztő céghez köthető az idén januárban befejezett rezidencia a Los Angeles-i Bel Air városrészben. A látványos luxusingatlanból pazar kilátás nyílik nemcsak az óceánra, hanem a város fényeire is. A házat 26 millió dollárért (közel 9 milliárd forint) árulják, ami a tulajdonságaihoz és a helyi ingatlanárakhoz viszonyítva nem is számít túlságosan drágának – írja a Dirt.com.

A Bel Air Escape néven ismertté vált palota hat hálószobával és hét fürdőszobával rendelkezik, összesen 1294 négyzetméter lakóterületen.

A legkorszerűbb biztonsági rendszerek mellett pedig az okosotthonok minden jellegzetességével felszerelték.

Emellett tartozik hozzá egy 297 négyzetméter területű tetőterasz, ahol található egy bár, egy hatalmas tévé, valamint grillsütő is. Az ingatlan nagyjából félhektáros, parkosított telken fekszik.

A főszint kiemelkedő pontjai közé tartozik a közel 5 méter magas, kör alakú tetőablakkal és egy henger alakú élő mohafallal díszített előcsarnok. Ennek középpontjában egy csigalépcső áll, amely egy tágas, üveggel burkolt nappali és szórakoztató térbe vezet.

A házban kialakítottak egyebek mellett borospincét, edzőtermet és moziszobát is. Az üdülőhely hangulatú hátsó kertben pedig étkezőt és konyhát, valamint egy több mint 24 méter hosszú, végtelenített hatású medencét helyeztek el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!