Nem pusztán a testőrét szerződtette, több dologban is másolja Kim Kardashiant Meghan Markle

Meghan hercegné nagybátyja megmutatta a soha nem látott családi fotókat meglepődik Meghan Markle Sussex hercegnéje
Vajon mit szól a fotókhoz a hercegné és édesanyja?
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Harry herceg feleségének, Meghan Markle-nek az egyik példaképe lehet a reality-sztár, Kim Kardashian, legalábbis erre utal, hogy annak testőre mellett a fodrászát, személyi edzőjét, sőt az egész életstílusát is egyre inkább átveszi a britektől hazatért színésznő.
Vágólapra másolva!

Bár a brit magazinok előszeretettel élcelődnek Harry herceg házastársán, de még ennek tükrében is sokaknak meglepő lehet a Mirror összeállítása arról, hogy milyen kísértetiesen hasonló irányban halad Meghan Markle, illetve az amerikai reality-sztár, Kim Kardashian karrierje. Sőt, ez alapján kicsit úgy tűnhet, mintha Meghan Markle egyenesen másolná Kim Kardashian életstílusát.

Az évek során Meghan Markle lépést tartott Kim Kardashiannal, a médiabirodalom felépítésétől a Los Angelesben megvásárolt óriási kastélyig, sőt még a színésznő karácsonyi üdvözlőlapjai és közösségi média posztjainak egy része is kísértetiesen hasonlít a szexi valóságshow-sztáréhoz.

Az Origo is beszámolt róla, hogy Meghan Markle nemrég felbérelte Kim Kardashian egykori testőrét, mindezt nem sokkal azután, hogy leszerződtette Kardashian fodrászát, Michael Silva-t is. Sőt Markle-t bevalottan Tracy Anderson személyi edző fitneszvideói tartják fitten – akivel Kardashian még akkor dolgozott együtt, mikor 2013-ban terhes volt.

Mindketten előszeretettel alkalmazzák a képen látható sármos fodrászt, Michael Silva-t:

Párhuzamos médiabirodalmak

Harry herceg és Meghan Markle röviddel azután, hogy elhagyták az Egyesült Királyságot, megalapították médiabirodalmukat az Egyesült Államokban és gyorsan aláírtak egy Netflix-megállapodást, amelynek értéke a pletykák szerint 100 millió dollár (34 milliárd forint) volt. A tavaly bemutatott dokumentumfilm-sorozatuk a brit királyi családból való ellentmondásos távozásukat követte végig, és egyúttal bemutatta az új életüket is az „Új Világban".

Képkocka a Harry és Meghan filmből:

A sorozat pedig legalább annyi botrányos mozzanatot tereget ki, mint a Keeping up with the Kardashians című valóságshow.

Közös ruhatár

Meglepő hasonlóság az is, hogy mindkét nő Givenchy menyasszonyi ruhát viselt, sőt a párost ugyanolyan stílusban ábrázolták a terhességük alatt is. Egyaránt hosszú kabátokat, testhezálló ruhákat és a földig érő virágos szetteket viseltek leginkább, de volt már arra is példa, hogy pontosan ugyanazt a ruhát viseljék, bár különböző színekben.

Hasonló luxusotthon

Meghan és Harry 11 millió fontot (kb. 4,7 milliárd forint) érő Montecito-kastélya kilenc hálószobával, 16 fürdőszobával, két hálószobás vendégházzal, borospincével és hatalmas úszómedencével rendelkezik, és a semleges tónusú színeivel idézi Kardashian 18 millió font (7,7 milliárd forint) értékű calabasasi otthonát.

Meghan Markle és Harry herceg luxus-villája:

Kim Kardashian fényűző kaliforniai otthona:

Ismerős posztok és médiamegjelenések

Harry és Meghan akkor is Kim Kardashian nyomdokaiba léptek, amikor úgy döntöttek, hogy Oprah Winfrey-nek adják első nagy interjújukat az Egyesült Államokban. Kim ugyanis 2012-ben szintén Oprah-t választotta, hogy hírhedt szexszalagjáról és Kris Humphries-szal kötött 72 napos házasságáról beszéljen.

Emellett Meghan és Harry karácsonyi, családi üdvözlőlapját is valószínűleg Kim Kardashian fotói inspirálták:

A két nő szintén előszeretettel szólal fel -akár még a Fehér Házban is a szívükhöz közel álló kérdésekben.

Ugyanakkor mindkettőt a klímaváltozás képmutatóinak bélyegezték,

amiért szerepléseikben elkötelezett klímavédők, miközben nagy karbonlábnyommal járó, luxus életmódot folytatnak.

S noha mindkét nőnek magánszakácsok készítik a vacsorákat, azért időnként mindketten előszeretettel osztogatnak nyilvánosan ételt a rászorulóknak - mely PR-akcióik szintén jól mutatnak közösségi felületeiken.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről