Egy 200 éves pajtát alakítottak át luxusnyaralóvá

pajta
Vágólapra másolva!
Long Island a helyi híresek és gazdagok egyik kedvenc üdülőhelye. A sziget egyik kis falujában pedig most eladó egy különleges nyaraló, amelyet a múlt század közepén egy 200 éves pajtából alakítottak át.
Vágólapra másolva!

Long Island keleti régiójában található az Amagansett nevű falu, amely egyszerre ad otthont kedves régi házaknak és olyan exkluzív üzleteknek, melyek a térségben nyaraló gazdagok luxusigényeit szolgálják ki.

A falu egyik sajátos ingatlana pedig az a ház, melyet Alfred Scheffer, a térség építészeinek egykori meghatározó alakja álmodott meg a múlt század közepén. Az 1955-ben épült ingatlant ugyanis egy 200 éves pajtából alakították át luxusnyaralóvá – írja a Dirt.com.

Az 1133 négyzetméteres telken található ház négy fürdőszobával és három hálószobával rendelkezik, összesen 186 négyzetméternyi lakóterületen. Az ingatlant most 3,995 millió dollárért (közel 1,4 milliárd forint) kínálják a piacon.

Az óceán közelében található épület egyszerre viseli magán Scheffer kézjegyeit, illetve a ház eredeti gyökereire jellemző stílusjegyeket. Utóbbiak közé tartoznak a széles deszkapadlók vagy a kézzel faragott gerendák.

A teljesen modernizált nyaralót úgy alakították ki, hogy a tulajdonos a kültéri pihenést is kellően élvezhesse. A kertben található ugyanis egy hatalmas terasz szabadtéri étkezővel és egy medence is. Emellett tűzrakóhely és pezsgőfürdő szolgálja a lakók kényelmét.

A strandolók hírességekkel is találkozhatnak a közeli partszakaszon. A régióban ugyanis olyan sztároknak van háza, mint például Sarah Jessica Parker.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről