Még a hollywoodi szuperprodukciókat is lekörözte az új kínai kasszasiker film - videó

Címlapi, Kínai, film, Lost, in, the, stars,
Vágólapra másolva!
Megvan az első kasszasiker a kínai mozikban az idei nyáron: a Lost in the Stars című misztikus thriller 100 millió dolláros bevételt hozott a nyitó hétvégén. Ezzel több hollywoodi szuperprodukciót is lekörözött.
Vágólapra másolva!

Megszületett az első nagy nyári kasszasiker Kínában, ugyanis a Lost in the Stars című kínai thriller 98,3 millió dolláros bevételt hozott a kínai Sárkányhajó Fesztivál hosszú hétvégéjén – derül ki az Artisan Gateway regionális jegypénztári tanácsadó cég adataiból.

A hétfői elővételes jegyeladásokat is figyelembe véve a film már átlépte a 100 millió dolláros álomhatárt, és a várakozások szerint akár 400 milliós bevételt is hozhat.

A film főszereplője Zhu Yilong, akinek a felesége (Janice Man) rejtélyes módon eltűnik az esküvői évfordulójuk alkalmából szervezett nyaralásuk alatt. Nem sokkal később újra felbukkan, a férfi szerint azonban a külsőleg megtévesztő hasonlóságok ellenére nem a felesége. Később újabb izgalmas rejtélyekre derül fény.

Hatalmas kasszasiker a Lost in the Stars című új kínai film Forrás: youtube.com/CCTV6-1905

A kínai filmeket tekintve egyébként erős volt az elmúlt hétvége, hiszen az egy nappal korábban bemutatott Love Never Ends (A szerelem sosem ér véget) című kínai romantikus dráma 23,7 millió dolláros bevétellel a második helyen végzett - írja a Világgazdaság.

Míg a hollywoodi produkciók közül a Transformers: A fenevadak kora négy nap alatt 8,3 millió dolláros bevétellel a harmadik helyet szerezte meg, ezzel három hét leforgása alatt 79 milliós bevételt hozott.

A Warner Bros. legújabb szuperhősös filmje, A Villám (The Flash) nem érte el a kívánt eredményt a kínai piacon, a hétvégén mindössze 3,4 millió dolláros bevételt hozott, és 23,7 milliós összbevételt ért el.

További részleteket ide kattintva olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről