A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyetlen szín uralja ezt a New York-i luxuslakást

tourism TOPSHOTS Horizontal
People enjoy the sun on the grass of Central Park, Manhattan, New York city, on October 16, 2022. (Photo by Daniel SLIM / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy közel százéves New York-i társasházban árulnak egy látványos luxuslakást. A két ingatlanból kialakított duplex sajátossága, hogy egyetlen szín, a kék uralja az összes szobát.
Vágólapra másolva!

A New York-i Park Avenue elegáns részén található egy 1927-ben épült lakóház, amelyben most eladóvá vált egy igen látványos, úgynevezett duplex lakás. A két különálló ingatlan összevonásából kialakított kétszintes lakás igazi különlegessége a lépcsőház és az, hogy a kék szín uralja.

Az összesen kilencszobás ingatlant két év alatt újították fel, és a kortárs luxusigények kielégítése mellett hagyományos esztétikai stílus jellemzi – írja a Dirt.com.

Szinte minden szoba és minden részlet a kék valamelyik árnyalatában lett kialakítva a felújítás során. Az alsó szinten található egy nappali, kandallósarokkal, egy ugyancsak kék színnel díszített könyvtárszoba, egy kamra, valamint a konyha.

A felső szinten egy hatalmas hálószobát alakítottak ki, külön fürdőszobával. Természetesen a felső szinten is minden kék színben pompázik. Az emeleten található még két kisebb hálószoba, melyek egy fürdőszobán osztoznak.

A lakóépület maga klasszikusan nagy előcsarnokkal rendelkezik, illetve található benne egy szépen parkosított udvari kert is. A lakók rendelkezésére áll még az állandó portaszolgálat, egy korszerű edzőterem, valamint saját tárolóhelyiség is.

A duplexet most 9,5 millió dollárért, azaz kb. 3,2 milliárd forintért árulják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!