Most bárki beköltözhet a sztárok mellé New York-ban

Little Island Hudson New York park
Vágólapra másolva!
Amikor 2009-ben megnyílt a New York-i 200 Eleventh Avenue nevű lakóház, akkor azzal vált híressé, hogy ez volt az egyik első „paprazzibiztos" épület a városban. Az autóliftek és a speciális garázsok például lehetővé teszik, hogy a híres lakók zavartalanul közlekedjenek, elkerülve a fotósokat.
Vágólapra másolva!

Nem meglepő tehát, hogy a Chelsea városrészben található luxusingatlan olyan sztárokat vonzott, mint Nicole Kidman, Domenico Dolce divattervező, vagy Pablo Picasso unokája, Diana Widmaier Picasso.

Most pedig valaki beköltözhet az épület hetedik emeletén található duplex lakásba, ugyanis az ingatlant 9 millió dollárért (kb. 3,2 milliárd forint) piacra dobták.

A közel 223 négyzetméter lakóterületű lakásban három hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található. Emellett természetesen privát garázs is tartozik hozzá.

Az otthonba ebből a privát garázsból vagy egy kulccsal nyitható lifttel lehet feljutni. A lakás több mint 7 méter magas mennyezettel és kétszintes ablakfallal rendelkezik, ahonnan pazar kilátás nyílik a Hudson-folyóra.

A Selldorf Architects építésziroda által tervezett épületben mindössze 16 duplex egység található, melyek mindegyike dupla magasságú lakótérrel rendelkezik. Az épület szolgáltatásai közé tartozik a fitneszközpont és a 24 órás portaszolgálat is. Mindezért viszont havi 9000 dollárt kell fizetnie lakónak.

Forrás: Robb Report

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről