Óvónőből lett Ausztrália legnépszerűbb pornószínésznője - fotó

Vágólapra másolva!
Egy nő elhatározta, hogy otthagyja óvónői állását és férjével, Robbal szexfilmeket kezd forgatni. A munkaváltás sikeresnek bizonyult: ma ő Ausztrália leghíresebb pornósztárja, és havonta több, mint 22 millió forintnak megfelelő összeget keres.
Vágólapra másolva!

A 30 éves, Queenslandban élő Katy Bampton

egykor óvónőként dolgozott, idővel azonban úgy gondolta, kifizetődőbb lehet ha más munkát keres.

Így most erotikus tartalmakat gyárt férjével, Rob Bamptonnal, aki Ausztrália egyik leghíresebb pornószínésze, neki köszönhetően pedig maga is azzá vált.

A pár tavaly házasodott össze,

és több, mint 22 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta online tartalmakkal,

emellett oktatóvideókat is készítenek, ezzel segítve az ausztrálok szexuális életének felpezsdítését.

A nő nyíltan beszélt a karrierjében történt éles váltásról, mivel ő eleinte csak szórakoztató és egyben oktató anyagokat gyártott, és nem helyeselte a későbbi férje foglalkozását.

Később rájöttem, hogy az előítéleteim nagy részét a konvenciók és a társadalmi elvárások befolyásolták. Amikor személyesen találkoztam egy bárban Robbal és a barátaival, teljesen megváltoztatta a nézőpontomat. Olyan érzésem volt, mintha megtaláltam volna önmagam férfi verzióját"

- fejtette ki Katy.

@itskatyfitswingerslife Replying to @Steve09381 NEXT PARTY!! Are you coming? #swingertok#fyp#swingerslifestyle♬ Gameboy Color - Drax Project

A pár a videókban nemcsak saját szexuális vágyaikról beszéln, de a swinger életmód részleteit is megosztják 48.300 TikTok-követőjükkel.

Katy pedig arról is nyíltan beszél, milyen az élet feleségként egy nem monogám kapcsolatban.

Forrás: DailyStar

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről