A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Multifokális szemüvegek megszokási garanciával a Trend Optikánál

Vágólapra másolva!
Júniusban is kiemelt figyelmet kapnak a multifokális szemüvegek a Trend Optika csoport üzleteiben, a XII. országos multifokális szemüvegkampány keretében.
Vágólapra másolva!

A legtöbb ember látása folyamatosan romlik, és sok embernek egy bizonyos életkor felett már nem elegendő egyetlen távollátó- vagy olvasószemüveg a tökéletes látásélményhez. A szemüvegek kényelmetlen cserélgetése helyett a megoldás a multifokális szemüveg, amely minden távolságra éles, tiszta látást biztosít, legyen szó olvasásról vagy vezetésről.

© Unger Tamás
Fotó: Trend Optika 

A Trend Optika júniusi kampányában jelentős, akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhat multifokális szemüveglencsét, amelyhez díjmentesen végezzük el a szükséges szemvizsgálatot is. Alapos, 9 lépéses szemvizsgálatunk során akár század dioptria pontossággal felmérjük, milyen erősségű lencsére van szüksége, sőt, kiszűrhetők az egyes szemészeti betegségek is. Illesztőberendezésinkkel pedig teljesen egyénre szabjuk multifokális szemüvegét, így az tökéletesen alkalmazkodik az Ön egyéni látásigényeihez, szokásaihoz, arc- és szemformájához. 

Fotó: Trend Optika 

A multifokális lencsék a modern szemüvegtechnológia csúcsát jelentik. Több dioptriát tartalmaznak, amelyek fokozatosan változnak, így biztosítva a sima átmenetet a különböző látótávolságok között. Széles látómezejük minimalizálja a torzítást és optimalizálja a perifériás látást, így minden helyzetben, minden távolságra tökéletesen láthatunk. Igény szerint multifokális szemüvegét kérheti speciális bevonatokkal is, amelyek csökkentik a tükröződést, növelik a karcállóságot és védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen.

A modern lencséket megszokni is könnyű, amiben olyannyira biztosak vagyunk, hogy júniusban vásárolt multifokális szemüvegét megszokási garancia mellett lehetősége van három hónapon belül külön olvasó- és külön távoli szemüvegre cserélnie! 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!