Pazar ház Celldömölkön

Vágólapra másolva!
Ha nem akar kompromisszumokat kötni, költözzön Celldömölkre. Olyan házat találtunk, amely nemcsak csodás, de rengeteg lehetőség is van benne, ráadásul csendes, de központi az elhelyezkedése. Ha fedett teraszt akar, vagy 3 kocsival is beállna, nem akadály. Nézze meg, milyen, amikor nemcsak egy vendégéjszakát tölt a felújítás során az ingatlanban, hanem oda is költözik!
Vágólapra másolva!

“Igényesen felújított családi ház eladó a központ közelében!

Celldömölk Szombathelytől 42 kilométerre, keletre, a Marcal-medencében fekszik, Sárvár 21, Pápa 31 kilométer a várostól. A környék egyik nevezetessége az ötmillió éves Ság hegy, az egykori tűzhányó lábánál gyógy- és wellnessfürdő kényezteti a helyieket és a turistákat. A régió még számos természeti és kulturális kincset rejt…

A belváros közelében, egy csendes mellékutcában bújik meg ez a teljeskörűen, műszakilag és esztétikailag is igényesen felújított családi ház. Az utcáról egy szép kovácsoltvas jellegű kapun keresztül a térkővel borított udvarra érkezünk, a ház mögül tárul elénk a gyönyörűen parkosított kert. A házba, néhány lépcsőn át egy előtéren keresztül jutunk be, aminek egy tágas, amerikai konyhás nappali a központi helyisége. Innen nyílik a kertre tájolt fedett terasz, a háztartási helyiség és a kamra is. A pihenőteret dizájnos kivitelezésű tolóajtók választják el, ahol egy közlekedőből nyílik a két hálószoba, a tágas fürdő és a gardrób.

Ingatlanbazár
Celldömölk belvárosának közelében bújik meg ez a teljeskörűen, műszakilag és esztétikailag is igényesen felújított családi ház
Fotó: Ingatlanbazár

Az ingatlanon kívül-belül minőségi felújítás valósult meg, modern stílusban, megőrizve az eredeti épület stílusjegyeit (pl.: Terrán Renova tetőcserép-födémszigetelés 15 centiméter gyapot-falazata tégla, 10 centiméteres külső hungarocell szigeteléssel-műanyag hőszigetelt nyílászárók-Invado minőségi beltéri ajtók-gépesített beépített konyha, Electrolux kerámialapos tűzhely és sütő, elszívó, gránitmosogató, mosogatógép-tágas modern fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval-ízléses szaniterek és burkolatok…).

A ház fűtését Ariston kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással és termosztát vezérléssel, a melegvíz-ellátás szintén a gázkazánról történik. Az elektromos hálózat 32A.

  • Lakóépület: nettó 81,7 m2
  • Fedett terasz: 8 m2
  • Melléképület: 16 m2
  • Pince: 9 m2
  • Telek: 767 m2

A főépület mellett elhelyezkedő, szintén teljesen felújított két helyiségre osztott melléképületben szauna-wellness vagy konditerem is kialakítható, de irodának vagy vendégháznak is alkalmas.

A családi ház alatt egy kis pince található, az udvaron 2-3 gépkocsival lehet parkolni… Az ingatlan szinte teljesen felszerelt és gépesített, azonnal költözhető, tehermentes.”[...]

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről